Szia! Írj egy üzenetet, hívj fel egy feladattal, de ha csak kérdeznél valamit, akkor is nagy örömmel válaszolok!

Árak

Kiemeltem néhány szolgáltatást, amelyekre a legtöbb megkeresés érkezik. Általánosan mindegyikről elmondható, hogy nincsen képszám limit, minden jól sikerült fotót átadok és az összes képemet utómunkázva fogod megkapni. Esküvők, rendezvények, vagy bármilyen egyéb megkeresés esetén, legyen szó akár grafikai feladatról, kérj egyedi árajánlatot.

55 000 Ft

PÁROS FOTÓZÁS / JEGYESFOTÓZÁS

Elmegyünk a kedvenc helyetekre, jól érezzük magunkat, beszélgetünk, nevetgélünk és közben készülnek rólatok fotók, amik tényleg olyanok, mint amilyenek ti vagytok. Semmi felesleges pózolás, vagy kényelmetlen körülmény, kizárólag az őszintén jó hangulatú fotózás. A fotózás helyszíntől és hangulattól függően nagyjából 2 órát vesz majd igénybe, de érezni fogjuk, amikor készen vagyunk. (Jellemzően 130-180 kép)

60 000 Ft

CSALÁDI FOTÓZÁS

Családok számára egyértelmű, hogy egy fotózás célja az emlékek megőrzése. Az én célom pedig az, hogy olyan fotókat adhassak át, amik hűen tükrözik a személyiségeteket és méltóak arra, hogy otthonotok falára kerülhessenek. 2 óra alatt végezni fogunk a fotózással, de semmi sincsen kőbe vésve, addig maradunk, amíg jól esik, majd minden jól sikerült képet utómunkázva adok át. (Jellemzően 150-200 kép)

45 000 Ft

KISMAMA FOTÓZÁS

Csodálatos, ahogyan a nők átalakulnak a várandóság alatt, rengeteg fotó készül róluk, amíg a baba a pocakban van, de érdemes egyszer profira bízni a feladatot. Szeretek természetes fényekkel, szabad levegőn fotózni, de ami a helyszínt illeti, a számodra kedves és kényelmes környezet lesz a befutó. Keress meg, hogy megbeszéljük a részleteket. (Jellemzően 50-80 kép)

50 000 Ft

INGATLANOK FOTÓZÁSA

Egy ingatlan eladásakor, vagy bérbe adásakor a legfontosabb az első benyomás. Ha jók a fotók, akkor a tulajdonos ad magára, fontos neki az üzlet. Segítségemmel valóban minőségi képet tudunk készíteni lakásodról, vagy házadról, így több érdeklődőre számíthatsz, illetve az árakat is maximalizálni tudod majd.

35 000 Ft

SPORTESEMÉNY FOTÓZÁSA

Keress bátran, ha csapatodnak sportfotósra van szüksége. A teljes galériát vállalom, hogy a meccs után 30 perccel átadom, ugyanakkor már a mérkőzés közben is tudok küldeni friss, szerkesztett fotókat, amiből tudsz dolgozni. Sok éves tapasztalattal vállalom a feladatot, legyen szó bármilyen sporteseményről.

120 000 Ft

CSAPATFOTÓZÁS

Minden egyesületnek szüksége van profi portréfotókra a játékosokról, stábtagokról, valamint egy hivatalos csapatképre. A fotózás előtt egyeztetünk a pontos létszámról, elrendezésekről, pontos igényekről. A kész anyagban körbevágott png formátumot is átadok, hogy a grafikus már használhassa is a fotókat. Saját stúdiókörnyezetemmel szinte bárhol megoldható a fotózás.

Vörös Dávid

davidvorosphoto@gmail.com

+36 30 647 5249

Loading…