Írj egy üzenetet, hívj fel egy feladattal, de ha csak kérdeznél valamit, akkor is nagy örömmel válaszolok!

Árak

Kiemeltem 3 “sláger” szolgáltatást, amelyre a legtöbb ajánlatkérés érkezik. Általánosan mindegyikről elmondható, hogy nincsen képszám limit, minden jól sikerült fotót átadok és az összes képemet utómunkázva fogod megkapni. Minden fotózást szeretek vagy a szabadban, vagy valami számotokra kedves helyen csinálni, hogy a lehető legtermészetesebb lehessen a végeredmény. Esküvők, rendezvények, vagy bármilyen egyéb megkeresés esetén, legyen szó akár grafikai feladatról, kérj egyedi árajánlatot.

40 000 Ft

Páros fotózás

Elmegyünk a kedvenc helyetekre, jól érezzük magunkat, beszélgetünk, nevetgélünk és közben készülnek rólatok fotók, amik tényleg olyanok, mint amilyenek ti vagytok. Semmi felesleges pózolás, vagy kényelmetlen körülmény, kizárólag az őszintén jó hangulatú fotózás. A fotózás helyszíntől és hangulattól függően nagyjából 2 órát vesz majd igénybe, de érezni fogjuk, amikor készen vagyunk.

35 000 Ft

Családi fotózás

Családok számára egyértelmű, hogy egy fotózás célja az emlékek megőrzése. Az én célom pedig az, hogy olyan fotókat adhassak át, amik hűen tükrözik a személyiségeteket és méltóak arra, hogy otthonotok falára kerülhessenek. 1-2 óra alatt végezni fogunk a fotózással, de semmi sincsen kőbe vésve, addig maradunk, amíg jól esik.

30 000 Ft

Kutya fotózás

Mindig is kutyás családban éltem, így egyre inkább szeretném, hogy a munkámba is belevonhassam valahogyan négylábú barátainkat. Az egyik legkedvesebb fotós téma a kiskutyánk, rengeteg képet készítünk róluk a telefonjainkkal. Célom, hogy kihasználva a tapasztalatomat és a felszerelésemet, olyan pillanatokat láthassatok kutyusaitokról, amiket ti magatok nem tudnátok elkészíteni.

Vörös Dávid

davidvorosphoto@gmail.com

+36 30 647 5249

Loading…