Írj egy üzenetet, hívj fel egy feladattal vagy képvásárlással kapcsolatban, de ha csak kérdeznél valamit, akkor is nagy örömmel válaszolok!

Árak nyomtatott képekre

Megtisztelnél, ha bármelyik képemet megvásárolnád és ezzel támogatnád a munkámat. Válassz egy opciót az alábbiakból és jelezd felém igényedet. A kész fotók 2-4 munkanap alatt készülnek el, ennyi türelemre lesz szükséged, mielőtt otthonod dísze, vagy akár egy ajándék válik a fotóból. Természetesen az opciók és méretek nincsenek kőbe vésve, rugalmas tudok lenni egyedi igények esetén.

11 000 Ft

Plakát / Öntapadós vinyl - 50x70 cm

Minőségi plakátanyagra, vagy öntapadós vinylre nyomtatva, kartonhengerben küldöm el Neked a kiválasztott fotót. A legtöbb boltban elérhetőek az 50x70 cm-es keretek, így egyszerűen megtalálod majd azt, amelyik a legjobban illik az otthonodba. (A képkeret csak illusztráció, nem része a csomagnak)

17 000 Ft

Vászonkép - 50x70 cm

Vászonkép fakeretre feszítve. Művészi stílusa a legtöbb környezethez jól illeszkedik. Egyenlőre csak személyes átvétel lehetséges Veszprém és Budapest környékén.

5 000 Ft

Fotó digitálisan

Lehetőséged van a kép eredeti, nagy felbontású verzióját is megvásárolni. A lehető legnagyobb méretben küldöm el neked a fotót, ami alkalmas lesz nagy méretű nyomtatásra is. Természetesen a nyomdai előkészítésben is szívesen segítek.

Vörös Dávid

davidvorosphoto@gmail.com

+36 30 647 5249

Loading…