Hokimezt terveztem

Nagyjából 2-3 héttel ezelőtt megkeresett a Chesapeake Bay Lightning csapata. Ők a Washingtonhoz közeli, Maryland állam, női jégkorong csapata. Évek óta ugyanabban a mezben lépnek pályára és engem találtak a legmegfelelőbbnek, hogy megtervezzem a következő szerelésüket.

Jogos lehet a kérdés, hogyan találtak rám?
Indítottam nemrég egy Instagram oldalt, ahol Erste Ligás csapatoknak gondoltam újra a mezeit, vagyis csak elkezdtem, mert még nem jutottam a végére. Hobbiként kezdtem el nem is volt ezzel az oldallal különösebb üzleti tervem, de meglepetésemre, nagyon hamar meghozta az első megkeresést, ami rendkívül megtisztelő.
Az említett Instagram oldal: @vdesign24

Több egyeztetés után született meg a végleges látványterv, amely hamarosan gyártásba kerül.





Néhány érdekesség a mez részleteiről. A csapat egy viharos környéken él, innen is jön a “Lightning” elnevezés, így a mezen megjelenő villám motívumok egyértelműen nagy hangsúlyt kellett, hogy kapjanak. Washingtonhoz viszonylag közel fekszik a városuk, így valamilyen módon szerették volna, ha a Capitals mezéhez hasonló elem feltűnne. A Capitals mezén belül fehér a mez ujja, ezért került belülre fehérrel a villám.

A galléron Maryland zászlója köszön vissza, valamint a nyak középső részén Washington DC lobogója látható.
Vállakon szintén Washington, mégpedig a Capitolium kupolája.



A mez hátulján látható egy horgony. Kikötőváros lévén azt gondolom ezt nem kell, hogy magyarázzam, de szemfülesek kiszúrhatták, hogy rákolló van a horgonyon. Chesapeake híres egy fűszerről, melyet rákok ízesítésére használnak, szerettük volna ezt is valahogyan belecsempészni.



Természetesen világos mez is készült a piros mintájára, ami ilyen lett:





Ez volt az első hasonló jellegű projektem és minden percét élveztem, a végeredménnyel is elégedett lett mindenki. 
 
Köszönöm a Chesapeake Bay Lightning csapatának a bizalmat!
Loading…