Foglalható vagyok esküvőfotózásra

Újra foglalható vagyok esküvőfotózásra!

Éveken át fotóztam esküvőket, viszont az elmúlt pár évben már nem ez volt a fő profilom, a sport világába tereltem a karrierem. Ugyanakkor soha nem álltam le teljesen, egyszerűen csak nem reklámoztam magam. Főként ismerősök és barátok nagy napjait fotóztam, de nem akartam, hogy tele legyen az egész nyár, igyekeztem pihenéssel tölteni azt az időszakot. Főállásban jelenleg is sportban dolgozom, de más jellegű feladataim vannak és az időbeosztásom is sokkal rugalmasabb, mint korábban volt. Ettől, hogy pihentebb vagyok, kreatívabbnak is érzem magam és így fogalmazódott meg bennem: szükségem van újra, hogy néhány esküvőn dolgozhassak. Nehéz ezt elmagyarázni, egyszerűen csak jól esne és újra kihívásként tudok tekinteni erre. Tudatosan átgondoltam, majd arra jutottam, hogy ha húzok egy mennyiségi limitet és időben behatárolom, hogy melyik hónapokban dolgozom, úgy nem esek majd át a ló túloldalára és szeretettel, lendülettel fogom tudni csinálni.

Elsősorban májusban szeretném kezdeni és augusztusban zárnám az esküvői szezonom, de ha ezen kívül esne a dátumotok, akkor sincs kizárva, hogy összehozzuk. Keressetek meg és megbeszéljük!



Lássuk, hogyan is közelítem én meg ezt az egészet.

Első feladat, hogy felvegyétek velem a kapcsolatot. Ha már megvan az időpont és a hely, akkor árajánlatért és részletekért írjatok a davidvorosphoto@gmail.com címre, vagy keressetek telefonon a +36 30 647 5249 számon. Ígérem hamar válaszolni fogok. Kaptok majd egy árlistát, benne a csomagajánlatokkal. Fontos, hogy semmi sincsen kőbe vésve, ha valami jó ötletetek van, amit csináljunk meg, vagy valamire nincsen szükségetek a felsoroltakból, akkor módosítunk majd a csomagokon. Irányadónak ugyanakkor szerintem tökéletes, aztán finomhangolunk.

Ha szimpatikusak az árak, akkor összehozunk egy találkozót, de ha úgy egyszerűbb, akár online is megoldhatjuk, a lényeg, hogy beszélgetünk egy jót. Elmesélitek az elképzeléseiteket, én pedig majd belekérdezek mindenbe. Biztosan lesz sok kérdésem, amire nem lesz válaszotok, de ez nem is baj, mert kiderül legalább, hogy mit kell még megoldanunk a nagy napig. Nagyon szívesen adok ötleteket is, hogy gördülékenyen mehessen majd minden. Ha ezzel megvagyunk, akkor jó eséllyel a jegyesfotózás keretében fogunk legközelebb találkozni. Ez azért jó, mert megszokjátok, hogy fotózlak titeket és én is jobban megismerhetlek benneteket. Valójában nagyon hasznos, hogy nem a nagy napon látjátok először a kezemben a fényképezőt. Sokkal természetesebbek lesztek, amikor legközelebb engem láttok. 





Alapvetően nem vagyok pózoltatós. Sokszor látni olyan fotósokat, akik megmondják, hogyan ölelj, nézz, vagy a könyöködet és a kézfejedet hogyan tartsd. Én nem ilyen vagyok, sőt, szerintem egy fotósnak nem is szabadna ennyire "megrendezni" a pillanatot. Olyannak szeretnélek titeket lefotózni, amilyenek ti vagytok. Persze irányítalak majd titeket, de csakis annyira, amennyire szükség van rá. Élvezzük az egészet és készüljenek őszintén mosolygós képek, igazi emlékek!



Néhány örökzöld kérdés, ami valószínűleg bennetek is felmerühet:

Hány képet kaptok majd meg?
A sokkoló válaszom az, hogy nem tudom megmondani. Nyugalom, csak azért van ez, hiszen az összes jól sikerült fotót megkapjátok. Nincs limit. Nem akarnám azt, hogy mondok nektek egy számot, aztán azért tartok magamnál rólatok jó fotót, mert nem annyiban egyeztünk meg. Inkább adok mindig bővebben, de az biztos, hogy mindent megkaptok, ami jól sikerül.

Hány képen lesz utómunka?
Az összesen. Ez természetes! Minden fotón külön dolgozni fogok, hogy a végére egységes és igényes emlékeket kapjatok.

Mikor kapjátok meg a képeket?
Mindig az aktuális egyéb munkáimtól függ, hogyan haladok az utómunkával, de 2 hetet szoktam ígérni, ebbe biztosan bele fogok férni.

Milyen extra költségek merülhetnek fel?
Semmi. Nincsen annál rosszabb, mint amikor az esküvő napján még a pénzzel kell foglalkozni. Az árajánlatból is látni fogjátok, hogy nincsen konkrétan meghatározva, meddig maradok ott hajnalban. Amikor úgy érzem, hogy kész, kerek az anyag, akkor azt jelzem majd nektek. Ha szeretnétek, hogy még maradjak, mert lesz még valami esemény, akkor maradok szívesen és nem fog elindulni innentől az órabér, vagy hasonlók. Az elején amiben megállapodunk, az nem változik.





Röviden tömören ennyi, szerintem így az alapokat már tudjátok is, a többit pedig megbeszéljük személyesen!

 
Vörös Dávid
davidvorosphoto@gmail.com
+36 30 647 5249
Loading…