Egy új időszak kezdete

Üdvözöllek megújult weboldalamon, mostantól új időszámítás kezdődik!

Új időszámítás?
Igen, már megint.
Megint? Mikor volt az előző?



Valójában sokszor volt már olyan pont az elmúlt évek során, amikor úgy éreztem, sikerült szintet lépnem. Ilyen volt például amikor a facebook oldalam elindult 2012-ben, vagy első verziója elkészült ennek a weboldalnak. Ez sem ma volt, egészen pontosan 2014-ben. Amikor nagyobb munkákba fogtam, mint az esküvőfotózás, vagy mondhatnám azt is, amikor Veszprémbe kerültem sportfotósként, mind olyan mérföldkő, ami emlékezetes számomra. Most viszont egy kicsit más megközelítésből jön a változás, nem váltok munkát, vagy semmi ilyesmi. Nemes egyszerűséggel rá kellett jönnöm, hogy amit csinálok Dávid Vörös Photography néven, azt csinálhatnám sokkal profibban is. Fogalmazok kicsit nyersebben. Eddig, amikor kedvem támadt, akkor posztoltam egyet Instagramra, vagy Facebookra, de nem volt mögötte semmi cél, vagy terv, vagy bármi tudatosság. Ezen változtatni akartam már egy ideje és sokat gondolkodtam, hogyan vágjak bele, de ha a szívemre teszem a kezem, akármennyire is vágytam a vérfrissítésre, csak kerestem a kifogásokat, hogy mit miért ne csináljak.

“Nem kell blog a weboldalamra, mit írnék én oda? Nem is kell ma már weboldal, elég egy insta fiók és le van tudva. YouTube egy fotósnak? Viccelsz? Nem vagyok celeb, amúgy sem kíváncsi rá senki!”

Be volt szűkülve a látásmódom, ettől pedig úgy éreztem el fogom veszíteni a kreativitásomat. Elkezdtem ezeket a dolgokat tudatosan megváltoztatni magamban, azt hiszem, több lehet bennem, mint amit eddig mutattam. Hogy ez tényleg így van-e, az majd kiderül, de egy dolog biztos, én élvezni fogom, amikor több tartalmat gyártok a felületeimre. Elvégre is mi a legrosszabb, ami az egészből kisülhet? Írok olyan blogbejegyzéseket, amiket senki nem olvas el? Töltök fel olyan videókat YouTubera, amikre senki nem fog rákattintani? Na és akkor mi van? Nem dől össze a világ, semmi veszíteni valóm nincsen, csak nyerhetek! Sokkal fontosabb nekem ennél az, hogy élvezzem, mert ezért kezdtem el sok éve ezt a hobbit, ami a munkám. Tanulni és fejlődni biztosan fogok ezekből, akkor pedig máris több lettem tőle, úgyhogy fogadjátok szeretettel az új időszámítást, amibe tudom, hogy még bele kell rázódnom, fel kell vennem ezt az új ritmust, de nagyon sok ötlet van a fejemben, amiket igyekszem majd egytől egyig megvalósítani.

Szóval akkor egészen konkrétan mire is lehet számítani?

Lesznek ehhez hasonló blog bejegyzések, amikben a személyes élményeimen kívül az egyéb projektjeimet, munkáimat is bemutatom, mert vannak ilyenek. Olykor ugyan kifejezetten a kreatív szakmában dolgozóknak lesz címezve egy-egy bejegyzés, mert úgy gondolom tudok olyat mutatni, ami hasznos lehet számukra, de biztos vagyok benne, hogy mindenki talál majd érdekes témákat. 

Létezik továbbá ez a YouTube nevű platform, rajta a sok mozgóképpel, amitől egy ideig úgy féltem, mint a tűztől, de mostanában kezdek megbarátkozni vele. Elsősorban a videók készítésére szórakozásként tekintek, de ez nem jelenti azt, hogy ne akarnám magamból a lehető legprofibb tartalmat kipréselni. Az eddigi drónvideókon kívül más tartalmak is készülőben vannak, amikben többet leszek a kamera túloldalán. Ez még mindig nagyon nagyon furcsa érzés, de nem baj, majd belejövök. Igyekszem vegyesen több témában is kipróbálni magam, amik érdekelnek, aztán majd úgyis alakul a visszajelzéseitek alapján, hogy miből legyen több, vagy kevesebb. Iratkozz fel, ha még nem tetted és kérlek, ha tetszik egy videóm, akkor nyomj alatta a like gombra, vagy akár írj oda hozzászólásban egy építő jellegű kritikát, hogy tudjam, milyen irányba tereljem a témáimat, vagy miben kellene fejlődnöm. Ez most nem csak a szokásos marketing szöveg, mert tényleg érdekel a véleményetek! Köszönöm előre is!

Instagram, Facebook.... Voltak olyan időszakaim, amikor tudom, hogy nagyon elhanyagoltam, de ígérem változtatni fogok ezen. Rendszeresítve próbálok majd minőséget mutatni Nektek, itt is színesítve a sort, hogy ne mindig csak a kézilabda legyen, mert a “Veszprém fotósa” helyett szívesebben lennék inkább egy “Kreatív, nyitott figura, aki ráadásul a Veszprém fotósa”

Köszönöm szépen az eddigi támogatásotokat, remélem tetszeni fog a jövőben a változatosabb tartalom, amit látni fogtok tőlem! Kövessetek be minden felületen, aztán jöhetnek az észrevételek, hogy mit lehetne jobban, vagy másképpen!
Loading…