Egy régi álmom éppen valóra válik

Hatalmas örömömre együttműködést sikerült kötnöm a Fotoplusszal, illetve rajtuk keresztül a Nikonnal!

Mióta fotózni kezdtem, mindig Nikon eszközöket használtam így nyugodtan mondhatom, hogy több mint 10 éve dolgozom ezzel a márkával. Az első vázam, amivel már munkát is vállaltam, egy D7000 típus volt, amit a mai napig féltve őrzök, ki van téve a polcomra, így minden nap ránézhetek. Mindig igyekeztem kihozni az aktuális gépekből és objektívekből a legtöbbet, de lássuk be, nagyon kevés olyan fotós van, akinek minden eszköz a rendelkezésére áll és soha nem érzi magát a technika által korlátozva. Éppen ezért már jó ideje álmodozom egy olyan együttműködésről, aminek keretében olyan eszközökkel vagyok támogatva, amikkel tovább tudom emelni a fotóim színvonalát.

Talán most jókor voltam jó helyen, mindenesetre egy jó hangulatú megbeszélés végén a Fotoplus marketingesével, majd vezérigazgatójával kezet sikerült ráznom. Rögtön ezt követően a Nikon kollégájának is bemutattak, vele is sikerült további részleteket egyeztetni, így nem csoda, hogy feldobva indultam haza a találkozásról. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy milyen szerencsésnek érzem magam, hiszen számos tehetséges fotós társam dolgozik minden nap keményen, talán sokan bíznak is egy hasonló lehetőségben, mint ami most nekem kialakul. Az viszont biztos, hogy én ezt úgy fogom számon tartani, mint a karrierem egy újabb fontos mérföldkövét.

Hogy mit is jelent ez számomra a gyakorlatban? A nagyobb, kiemelt eseményekre, mint méldául a jégkorong válogatott melletti munkáimhoz a Fotoplus biztosít számomra olyan objektíveket, és/vagy gép vázat, amik segítséget nyújtanak az adott munkámhoz. Másik oldalról pedig remélem, hogy a képeim jó segítség lesznek az eladásokat segíteni, vagy reklámozni, de szóba került számos egyéb kreatív ötlet, amiket izgatottan várok. 

Az egész együttműködés alapjaként azt határoztuk meg, hogy mindenki járjon jól a maga területén, hiszen ha boldog a Fotoplus, a Nikon és én is, akkor ez egy hosszútávú, remek lehetőség lehet mindenkinek. Izgalmas lesz úgy fotózni, hogy a technika nem jelenthet korlátot, ez egy újabb kihívás és felelősség, de hát én ezeket szeretem.

Az első közös munka már meg is történt, itt olvashattok erről bővebben:
https://fotoplus.hu/hu/voros-david-z9


Loading…