Vörös Dávid

Fotós / Grafikus

Miben tudok segíteni?

RENDEZVÉNYEK FOTÓZÁSA

Legyen szó céges rendezvényről, vagy akár az esküvődről, keress bátran a részletekkel, én küldök egy árlistát minden információval és biztos vagyok benne, hogy megtaláljuk amit keresel!

másik dolog

A mai világban pár jó képpel mindent könnyebb eladni. Egy étterembe is egyszerűbb becsalogatni a vendégeket, ha igényes fotók készülnek a kínálatról, vagy akár magáról a helyről.

CSALÁDI FOTÓK

Minden család életében eljön a pillanat, amikor szeretnének magukról olyan képet látni, amit szívesen kitesznek a falra. Van akiknél ez a gondolat minden évben előjön. Miért is ne!?

ONLINE GRAFIKÁK

Ha van egy vállalkozásod, vagy egy projekted, amit egységes és profi arculattal szeretnél ellátni, akkor ahhoz bizony szükséged van grafikusra. Gondolkodjunk közösen, hogy olyan logót és színvilágot készíthessünk, amiből utána minden grafika pontosan tükrözi, amit megálmodtál.

NYOMDAI ANYAGOK

Névjegykártyák, szórólapok, éttermi menük, plakátok és még sorolhatnám, mi minden tartozik bele ebbe a kategóriába. Mondjuk inkább úgy, ha bármiből kézzel foghatót szeretnél készíteni, akkor annak semmi akadálya. Nyomdával kapcsolatban is tudok segíteni, ha még nem lenne erre bevált megoldásod.

KÜLÖNLEGES PROJEKTEK

Imádom, amikor egy ötletből megszületik valami, amire mindenki büszke lehet. Akár, ha a karriered beindításához van szükséged egy kezdőlökésre, akár csak egy olyan ötleted támadt, amihez kell egy fotós, vagy grafikus, biztos vagyok benne, hogy engem érdekelni fog! Csak az a rossz ötlet, amit nem valósítunk meg!

e-mail

Köszönöm, ha követed az Instagram oldaladat!

Loading…