Képeladás

Egyre többen kerestek meg, hogy miért nem adok el képeket. Normális választ erre soha nem tudtam adni, de szerintem csak lusta voltam belevágni. Ezen most változtatok, tehát ha akármelyik képemet szívesen látnád a faladon, vagy akár ajándékoznád, akkor keress meg és már intézzük is! A legelső és legfontosabb szempontom az, hogy a lehető legjobb minőségű legyen az a nyomtatás, ami a munkámat képviseli, ezért egy olyan nyomdával működök együtt, akiknek elismerem a tapasztalatát. Igyekeztem olyan opciókat meghatározni, amiből mindenki megtalálja a saját ízlésének leginkább kedvezőt, de semmi sincsen kőbe vésve, ha valami mást szeretnél, vagy más méretben, annak sincs akadálya.
 
Plakátra, vagy öntapadós vinylre nyomtatott fotó
A kettő között annyi a különbség, hogy az egyik matricaként is tud viselkedni, de mindkettő tökéletes keretbe téve. Postázni is tudom, ha személyesen nem tudnánk találkozni, ez esetben egy karton hengerben kapod meg majd.

Vászonkép
Nem hiszem, hogy valaha is ki fog menni a divatból a vászonkép. Van egy művészi hatása az anyaga miatt, de ugyanennyire modern is tud lenni, ha olyan környezetbe van téve. Mivel ezt fakeretre feszítve adom át, így egyenlőre csak személyesen tudom átadni. Veszprém és Budapest környékén meg fogjuk tudni oldani, igyekszem ebben rugalmas lenni.

Digitális kép
Rengeteg helyen és formában lehet felhasználni egy képet, így nem is szeretnélek korlátok közé szorítani benneteket, így arra gondoltam, hogy lehetőséget biztosítok a digitális fálj vásárlására is. A lehető legjobb minőségben küldöm majd el a fotót.


Mindig is arra vágytam, hogy képeket adhassak el, mert szerintem nyomtatva kel életre egy fotó. Megfogalmaztam magamban egy szabályt, miszerint minden forintot félreteszek ami képeladásokból jön be, majd ebből az összegből az eszközeimet fogom bővíteni és újítani. Megtisztelnél, ha képvásárlással támogatnád a munkámat.
 
Loading…